Na beschuldiging verkrachtingen

Ali B ontkent seks met kandidaten The Voice

20 januari 2022 20:20 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© ANP
Ali B ontkent donderdagavond wederom alle beschuldigingen tegen zijn persoon. Ali beweert zelfs dat hij überhaupt nooit seks heeft gehad met een kandidaat van The Voice of Holland.

In de uitzending van BOOS wordt Ali B door drie vrouwen beschuldigd van verkrachting, een van die vrouwen heeft al aangifte gedaan. Volgens de rapper/coach/lifecoach zuigen de vrouwen in kwestie alles uit hun duim. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Verkrachting

De vrouwen die aan het woord kwamen in BOOS waren behoorlijk overtuigend. Ali B zou seks met ze hebben gehad terwijl ze daar helemaal geen zin in hadden en dat is precies wat verkrachting is. Twee dames vertelden dat ze seks met hem hadden, een derde verklaarde dat Ali ongevraagd zijn vingers in haar stak en dat ze hem tegen haar zin pijpte. Tegen een van de vrouwen zei hij ook: 'het is zo voorbij'. In het programma HLF8 met Johnny de Mol stelde advocaat Gerard Spong dat verkrachting moeilijk te bewijzen is, het zou dus kunnen dat Ali B niet schuldig wordt bevonden, mocht het tot een strafzaak komen. 

Linda de Mol is van plan alles te vertellen

Meer over