Fysieke uitdaging

Angela Groothuizen ziet deelname Kamp van Koningsbrugge wel zitten

6 juni 2023 14:48 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© ANP Kippa/Jeroen Jumelet
In een livestream op Instagram nam zangeres Angela Groothuizen uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Nadat aan haar werd gevraagd aan welk programma ze nog wel eens mee zou willen doen, kwam heel snel een antwoord: Kamp van Koningsbrugge! Maar of het ooit zo ver gaat komen weet de zangeres niet.

Angela Groothuizen noemde Kamp van Koningsbrugge een fantastisch programma. 

Verschillende onderwerpen

In de livestream, die langer dan een uur duurde, kwamen allerlei verschillende onderwerpen aan bod. Zo ging het over de Dolly Dots, het theater, wat Angela doet om fit te blijven, haar lievelingsdieren, maar dus ook een programma waar Angela graag aan mee zou willen doen. "Een fantastisch programma is dat!", vertelt Angela over het programma van Jeroen van Koningsbrugge.

Fysieke uitdaging

De zangeres noemt het programma 'heel goed gemaakt'. Tegelijkertijd voegt ze daar aan toe: "Ik hou het niet meer dan zeven seconden vol." Vooral fysiek gezien noemt Angela het programma een grote uitdaging. Maar wie weet zien we Angela wel terug in een volgend seizoen.

Riool

Angela vertelt aan het einde van haar livestream dat ze snel weer de tijd neemt om vragen op Instagram te beantwoorden. Wel noemt ze social media 'een riool' en baalt ze ervan dat mensen soms zo negatief en sneu zijn over en tegen elkaar. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat de zangeres heel lang geen zin had in social media. Een beetje positiviteit is wel welkom vindt Angela.

Kamp van Koningsbrugge

In Kamp van Koningsbrugge opent Het Korps Commandotroepen zijn deuren voor gewone burgers, om zo een inkijkje te geven in de bijzondere wereld. Het is huilen, ploeteren, zweten en afzien voor de deelnemers.

De volgende aflevering van Kamp van Koningsbrugge is donderdag 8 juni om 20.34 uur te zien op NPO1.

Meer over