"Ik mis hem"

Caroline wil hereniging met Martien

13 September 2020 10:11 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© Tom van Hattum
Kennen we Caroline van Eeden nog, de huisvriendin uit Chateau Meiland? Ze verliet vorig jaar het Franse kasteel én Martien. Er is sindsdien geen contact geweest tussen haar en de Meilandjes.

Nu de familie weer in Nederland woont hoopt Caroline op een hereniging, laat ze weten in een interview met de Telegraaf.

Weer wijnen met Martien 

"Inmiddels gaat het weer goed met me en kan ik ook volmondig zeggen dat mijn deur voor Martien wagenwijd open staat", aldus Caroline. Er is geen sprake van ruzie, verzekert ze. "Onze wegen zijn gescheiden en we verloren elkaar uit het oog, maar ik voel absoluut geen rancune richting de familie. Soms pas je even niet meer bij elkaar, maar het liefst zou ik zo snel mogelijk weer een lekker wijntje met Martien drinken. Ik mis hem!" 

Caroline weg uit Chateau Meiland 

Caroline emigreerde met Martien en Erica mee naar Frankrijk. Maar het samenwonen bleek toch te intens. "Continu al die gasten om ons heen, het zware werk, het anders tegen bepaalde zaken aankijken. Het maakte me oververmoeid", liet ze erover aan Shownieuws weten. "Uiteindelijk was het beter dat ik vertrok." 

De bal ligt nu bij Martien...

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op

Meer over