'Gestrest en overprikkeld'

Christina Curry reageert op woede-uitbarsting in De Alleskunner VIPS

22 augustus 2021 11:47 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP
Christina Curry ligt flink onder vuur na haar woede-uitbarsting in De alleskunner VIPS. De 30-jarige dochter van Patricia Paay reageert nu op alle commotie.

"Mijn frustratie borrelde over", legt ze uit aan Shownieuws.

Scheldende Christina Curry in De alleskunner VIPS

Curry kwam flink onder vuur te liggen na haar woede-uitbarsting in De alleskunner VIPS. Zij moest de spelshow als een van de eersten verlaten en deed dat al schoppend en scheldend met kanker. Terecht zorgde dat voor veel verontwaardiging onder kijkers. Daar biedt ze nu dan ook haar excuses voor aan.

Christina zegt sorry 

"Sorry voor mijn grove taalgebruik", reageert ze tegenover Shownieuws. "Ik was zo gestrest en overprikkeld en wilde zo graag een keer niet falen. Ik ben heel hard voor mezelf, en vind dat ik te vaak faal." Curry legt uit dat haar Asperger hier ook een rol bij speelt. "Dat zorgt voor minder handige reacties soms. Maar ik leun daar totaal niet op en wil absoluut beter doen. Mijn frustratie borrelde over, maar dat maakt het niet goed…" 

'Nooit mijn bedoeling om iemand te kwetsen' 

Het model geeft aan boos op zichzelf te zijn. "Niemand is nu harder voor mij dan ikzelf. Het was nooit mijn bedoeling om iemand te kwetsen, maar ook ik als mens maak soms fouten. Ik ben helemaal geen verwend nest of gemeen persoon, ik ben super zachtmoedig en sensitief… Dus wat jullie allemaal zeggen raakt mij zeker wel." Ze belooft: "Ik zal in de toekomst beter op mijn woorden letten. Ik bied echt mijn oprechte excuses aan."

Per ongeluk nog in de uitzending  

Ook Talpa laat van zich horen over Curry's tirade. Wat blijkt: die had de uitzending eigenlijk helemaal niet mogen halen. "In de uitzending van De alleskunner VIPS van gisterenavond heeft per ongeluk taalgebruik gezeten dat normaliter vooraf wordt verwijderd", laat een woordvoerder aan Shownieuws weten. "We vinden het heel vervelend als mensen hier aanstoot aan hebben genomen." 

Meer over