Volop (bijna) bekende namen

Deze BN'ers doen mee aan De Alleskunner VIPS

18 augustus 2021 08:41 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS 6

SBS 6 begint het nieuwe seizoen met De alleskunner VIPS waarin maar liefst 35 bekende Nederlanders hun opwachting maken. Maar wie zijn van de partij?

In de eerste promo’s van De alleskunner VIPS zijn al heel wat bekende gezichten te zien. We zetten ze op een rijtje.

René Le Blanc

In de eerste plaats bevestigen de beelden eerdere berichtgeving dat zowel Jody Bernal als Charly Luske, René Le Blanc en Nance Coolen hun best gaan doen om als meest middelmatige speler uit de bus te komen. Dat is namelijk de opzet van het programma: enige voorwaarde om mee te blijven doen is niet als laatste eindigen tijdens de vele spelrondes.

Bont gezelschap

Uit de promobeelden valt verder op te maken dat GTST-ster Ferri Somogyi een uitstapje maakt naar SBS 6. Verder zijn te zien: komiek Steven Brunswijk, Expeditie Robinson-winnaar Carlos Platier Luna, illusionist  Steven Kazan, atleet Jeffrey Wammes, hygienekenner Rob Geus, acteur Harry Piekema, actrice Tatum Dagelet, volkszangers René Karst, Mart Hoogkamer en Rutger van Barneveld.

BN’er kroost

Ook van de partij: stylist Roy Donders, Urk!-ster Albert ‘Ab’ Snoek, rapper Lange Jochie, Irene van de Laar, presentatrices Eveline de Bruijn en Lisa Michels, YouTuber Dennis Schouten, zanger Kaj van de Voort, influencer Marvy Rieder, TikTok-tweeling Mylene & Rosanne, Chatilla van Grinsven, Miss Universe Denise Speelman, en BN’er-kroost Christina Curry, Maxim Froger en Sem van Dijk.

De alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 20 augustus om 22.00 uur te zien bij SBS 6.

Meer over