'Schijt aan jou, gek!'

Dennis Schouten slaags met Famke Louise na ophef #IKDOENIETMEERMEE

22 september 2020 17:27 | actualiteiten | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Dennis Schouten moest het ontgelden toen hij Famke Louise namens Powned wilde interviewen over haar steun voor het omstreden #IKDOENIETMEERMEE-initiatief.

Famke en een keur aan andere artiesten waaronder Tim Douwsma, Mental Theo en Thomas Berge, spraken zich maandagavond online uit tegen het wat hen betreft falende coronabeleid van de overheid. 

Coronacampagne

Dat Famke zich achter de actie schaarde is op z'n zachtst gezegd opmerkelijk. Shownieuws onthulde eerder vandaag dat ze deze zomer juist tienduizenden euro's heeft ontvangen om als influencer mee te werken aan een coronacampagne van de overheid. Tegen betaling zou ze haar ruim 1 miljoen volgers moeten wijzen op de risico's van het virus.

Microfoon

Dennis Schouten was benieuwd hoe Famke Louise zelf dacht ver deze bijzondere tegenstelling dacht en zocht haar op. Ze had echter totaal geen zin in zijn vragen en al snel liep het interview uit op een handgemeen. De camera's lopen terwijl Famke de microfoon van Dennis wegslaat en hem de huid vol scheldt: "Ik heb schijt aan jou, gek. Rot op van mij. Bro, wat is niet duidelijk voor jou?"

Jinek

Vanavond schuift Famke aan bij Jinek om haar wisselende standpunten in de coronacrisis te verklaren. Hopelijk weet ze haar woede dan wat beter te beteugelen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Hallo Famke, mag ik je iets vragen?

Een bericht gedeeld door Dennis Schouten (@dennis_schouten95) op

Meer over