Say yes to the dress

Discovery Benelux lanceert nieuwe streamingservice

Nog geen cadeautje gehad voor Valentijnsdag? Nu wel. Discovery Benelux lanceert vandaag een nieuwe streamingservice! Dplay is een nieuwe on demand service met programma's van onder andere Discovery, TLC en Investigation Discovery. En ja, daar hoort Say Yes to the Dress ook bij.

Met Dplay kun je niet alleen je favo programma's tot zeven dagen terug zien, maar je kunt ook een paar shows al vooruitkijken! En dat is altijd fijn. Ook kun je live kijken naar de zenders Discovery, TLC en Investigation Discovery.

Dplay

De keuze is reuze. Zo kun je kiezen uit onder andere Salvage Hunters, Say Yes To The Dress, Evil Lives Here en Lake Erie Murder. Op Dplay verschijnen ook de nieuwste programma's, vertelt Alco de Jong van Discovery Benelux: "We gaan ook enkele premières van programma’s exclusief aanbieden op Dplay voordat het op televisie te zien is. Denk aan Gold Rush White Water en Dr. Pimple Popper.”

Abonnement

Als je Dplay wel ziet zitten, hoef je niet gelijk flappen neer te leggen. Je kunt namelijk ook zonder abonnement een selectie bekijken met reclame. Of een proefabonnement afsluiten van twee weken. Overtuigd? Dan betaal je €3,99 per maand. 

Meer over:

Reageren