De beste bouwers

Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2020..

30 mei 2020 23:02 | actualiteiten | Door Televizier

© RTL
Na acht weken én 28 uur blokjes bouwen is er een einde gekomen aan het eerste seizoen van het RTL 4-programma LEGO Masters. Vanavond werd bekend welk team er met de hoofdprijs vandoor ging.

Finalisten Jan en Lola werden vandaag bekroond tot de grote winnaars van het eerste seizoen en mogen zichzelf nu officieel 'LEGO Master' noemen. Zelf zagen ze het al een beetje aankomen. Zo vertelden ze in een interview: "Wij zijn de perfecte combinatie van Jans technische skills en de creativiteit van Lola”.

Finalisten Jan en Lola van het RTL 4-programma Lego masters

Kijkcijferhit

Het zaterdagavondprogramma was een regelrechte kijkcijferhit voor RTL. Wekelijks zaten meer dan een miljoen mensen voor de buis gekluisterd om deze bouwwedstrijd te volgen. Veel kijkers waren bovendien uitermate positief over dit nieuwe programma. Ook vanavond was de spelshow weer een veelbesproken onderwerp op Twitter:


Een tweede seizoen

RTL maakte halverwege mei bekend dat er een tweede seizoen van LEGO Masters. zal komen. Wanneer dit seizoen zal verschijnen is nog niet bekend, maar liefhebbers kunnen zich wél alvast aanmelden.

Meer over