Met Diana Matroos

Eerste beelden openhartig tv-interview jarige Prins Constantijn

Prins Constantijn is 50 jaar geworden en geeft daarom voor het eerst een groot tv-interview aan RTL Nieuws. In gesprek met Diana Matroos is de prins opvallend openhartig over zijn leven en met name het opvoeden van zijn kinderen.

Prins Constantijn is samen met zijn vrouw Laurentien een vertrouwd gezicht tijdens Koningsdag. Maar verder dan 'Hoe vind u het vandaag?' gaan de interviews op zo'n dag vaak niet. Met de special Constantijn, meer dan een prins komt daar verandering in. 

Kokende prins

In gesprek met Diana Matroos vertelt de jongere broer van Koning Willem-Alexander onder meer over hoe zijn leven er echt uitziet. Behalve de interviewsetting zijn er beelden uit Constantijns dagelijkse leven op het sportveld, in de supermarkt en op zijn werk. Ook zijn vrouw prinses Laurentien en de kinderen Eloise, Claus-Casimir en Leonore vertellen over hun vader. Ook is hij te zien terwijl hij samen met dochter Eloise staat te koken.

Uitzending

Bekijk hieronder de eerste beelden uit Constantijn, meer dan een prins. Het interview wordt zondag 13 oktober om 22:30 uur uitgezonden bij RTL4. 

Meer over:

Reageren