Hart in Aktie

Wendy van Dijk is Gouden Televizier-Ring kwijt

11 oktober 2019 11:18 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© ANP
Wendy van Dijk vertelde deze week dat ze haar Gouden Televizier-Ring niet meer heeft. De presentatrice gaf aan dat de Ring waarschijnlijk gestolen is.

Wendy won de Ring in 2003 voor Hart in aktie maar heeft geen idee waar het sieraad is gebleven.  Ze denkt dat het is gestolen. Tegen Shownieuws zei Wendy: "Ja erg hè, het is echt heel erg. De ring is weg en ik moet daar eigenlijk nog iets mee, want het is natuurlijk wel jammer." Het interview maakte niet helemaal duidelijk of Wendy zeker weet dat haar Gouden Televizier-Ring gestolen is of dat ze gewoon nog eens goed moet zoeken.

Willeke Alberti

Wendy is niet de eerste BN'er die de Ring kwijtmaakte of gestolen zag. Drie jaar geleden vertelde Willeke Alberti dat haar Gouden Televizier-Ring was gestolen. Willeke kreeg haar Ring in 1971 voor de serie De kleine waarheid.

Nieuwe Ring

Televizier verblijdde de zangeres vervolgens met een gloednieuw exemplaar, gemaakt door kunstenares Anneke Schat. De originele Ring van Willeke is tot nu toe nog niet opgedoken, dus ergens in Nederland loopt een inbreker rond met een echte Gouden Televizier-Ring. 

Hart in Aktie

Hart in aktie is al een tijdje van de buis, maar SBS6 maakte recentelijk bekend dat er een nieuwe versie met Wendy komt. 

Meer over