Acht weken voor verlof

Eva Jinek vanavond weer achter talkshowtafel

1 mei 2023 20:24 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© William Rutten
Presentatrice Eva Jinek neemt vanavond weer plaats achter de talkshowtafel om met haar gasten het nieuws van de dag te bespreken in Jinek. Dit is de laatste reeks afleveringen van de presentatrice voor zij met zwangerschapsverlof gaat.

Samen met Roelof Hemmen is Eva Jinek vanavond weer te zien.

Broertje of zusje voor Pax

Het zoontje van Eva, Pax, weet volgens Eva al of hij een broertje of zusje krijgt. "Mijn kind is echt goed, hij verklapt het niet. Dat vind ik echt knap van hem, hij kan het beter dan zijn moeder. Ik denk dat hij nu nog niet beseft hoeveel aandacht er straks naar de baby gaat, hij is nu echt onze prins. Dat zal nog wel even wennen worden," vertelde Eva aan RTL Boulevard.

Duo-presentatie

De komende acht weken is er dus eigenlijk een soort van sprake van duo-presentatie. "Ik ben blij dat iedereen weet dat ik zwanger ben en dat ik het niet meer stil hoef te houden. En de vorige keer heb ik het lang volgehouden. Volgens mij was ik de vorige keer acht maanden en een week zwanger toen ik nog in de studio zat," aldus Eva

Grote beslissingen

Eva denkt zelf dat ze na haar verlof ergens in december of januari weer terug op televisie is. Haar contract bij RTL loopt eind van het jaar af, maar RTL heeft haar al laten weten dat ze graag met haar door willen. "Ik ga een kind krijgen en dan ga ik de grote beslissingen in mijn leven nemen. Dit is even mijn belangrijkste taak," aldus Eva.

Jinek is vanavond om 22:07 uur te zien op RTL4. 

Meer over