"Heftige gebeurtenis"

Ewout Genemans gewond na roofoverval

Ewout Genemans is slachtoffer geworden van een overval. Twee mannen belaagden en beroofden de RTL-presentator toen hij nietsvermoedend in zijn auto zat.

Ewout liet aan RTL Boulevard weten dat hij begin deze week in Amsterdam met geweld is beroofd. 

Telefoon

Genemans parkeerde net zijn auto bij z'n woning in Amsterdam-Zuid toen twee mannen het portier van het voertuig opentrokken. De presentator werd belaagd en geslagen en werd gedwongen zijn persoonlijke bezittingen af te geven. Uiteindelijk maakte het tweetal alleen zijn telefoon buit.

Gewond

Het incident is Ewout niet in de kouwe kleren gaan zitten: "Het is natuurlijk een heftige gebeurtenis. Gelukkig heb ik er fysiek alleen wat schrammen en blauwe plekken aan overgehouden."

Bureau Burgwallen

Opvallend genoeg ging Ewouts nieuwe RTL-programma Bureau Burgwallen vlak voor de overval van start. Hierin volgt hij de activiteiten van de Amsterdamse politie. Het kan wat hem betreft bijna geen toeval zijn dat hij uitgerekend nu slachtoffer wordt van het soort berovingen waar hij op tv aandacht aan besteed. De politie laat weten geen verband te zien met de verdachten in het programma, al gaan ze er wel van uit dat de beroving specifiek gericht was op Genemans.

 

Meer over:

Reageren