Laatste van mij of mei?

Giel Beelen zaait verwarring met grap over vertrek

31 mei 2019 10:33 | actualiteiten | Door Televizier

© ANP Kippa
Giel Beelen heeft vrijdagochtend de radioshow op Veronica afgesloten met de woorden dat het zijn laatste zou zijn.

“Ik heb het de hele ochtend er niet over gehad, dit was hem, dit was de laatste ochtendshow voor mij”, verzucht de presentator voordat de microfoon vrijdagmorgen rond negen uur uit gaat. Daarvoor vertelde hij dat er al een tijdje geruchten zouden gaan en dat dit zijn laatste uitzending is geweest. “Ik heb geen zin om er veel woorden aan vuil te maken, ik heb de tijd niet en kan het niet meer. Het is tijd om afscheid te nemen, een verschrikkelijk gevoel.”

Evers

Het bericht van Beelen volgt op nieuws van gisteren, waarin het er dankzij een tweet van Edwin Evers op leek dat hij terug zou keren op de radio en wel in de ochtend van Radio Veronica. Dat werd echter wel direct ontkracht door de persvoorlichting van Radio Veronica.

Geintje van Giel?

Op twitter reageren de meeste collega-dj’s en luisteraars lachend op het bericht. Zij zijn ervan overtuigd dat het een grap is van Giel. Met de laatste van mij, zou hij de laatste van de maand mei bedoelen. En dat is het vandaag ook. Hij zou deze grap vaker hebben gemaakt.

Veronica: het is een grap

De persvoorlichting van Radio Veronica, onderdeel van Talpa Radio, heeft inmiddels laten weten dat het inderdaad om een grap gaat van Beelen. Hij keert na het weekend gewoon weer terug in de ochtendshow van het station.

Meer over