Dwaalspoor

Edwin Evers na tweet toch niet naar Radio Veronica

29 mei 2019 10:46 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Even kregen fans van Edwin Evers en zijn radioshow Evers staat op het Spaansbenauwd woensdagochtend. Het twitteraccount van de radio-dj hintte namelijk op een terugkeer van de populaire Hardenberger.

In een tweet stond een verwijzing naar het account van Radio Veronica, waar de twee sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen voor werken. De geruchtenstroom kwam op gang en luisteraars en fans konden niet wachten tot het trio, dat jarenlang de ochtendshow op Radio 538 verzorgde, in ere werd hersteld. Ze komen nu alleen wel van een koude kermis thuis.

Gehackt

Een comeback van Evers zit er niet in, zegt een woordvoerder van Talpa. Volgens haar is het account gehackt. Het management van Evers, dat de tweets voor hem de wereld in slingert, heeft de tekst namelijk niet geplaatst.

Tijdelijk afscheid

Evers nam in december 2018 na 21 jaar ochtendradio afscheid. Tussentijds viel hij eenmalig in bij Veronica Inside, toen hij Wilfred Genee verving. Bij het stoppen in 2018 sprak Evers van een tijdelijk afscheid, waardoor fans continu hoop houden dat hij een terugkeer maakt. Voorlopig dus nog even niet.

Meer over