Wraak en lust

Dit is de missie van Richard en Billy in GTST

17 November 2020 15:11 | actualiteiten | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Billy de Palma (Lone van Roosendaal) is vanaf vanavond weer te zien in GTST. Al snel komt ze haar nieuwe partner in crime tegen: Richard van Nooten (Edwin Jonker).

Via Videoland is al te zien hoe Billy en Richard elkaar treffen. Eén ding is direct duidelijk: de twee zijn direct aan elkaar gewaagd.

Vrij gezellig feest

Hun eerste ontmoeting dreigde zelfs te eindigen met ruzie. Billy had Boks afgehuurd voor Shanti's bachelorette en wijst Richard de deur als hij nietsvermoedend binnenstapt om een drankje te doen. Billy laat zich niets zeggen en ook Richard is niet gewend nee te horen, dus de verhoudingen staan al na twee zinnen op scherp. Die spanning loopt uit in lust: er springt een vonk over en voor het eind van de avond liggen ze samen in bed.

Verslaafd aan De Palma

Richard is gefascineerd door Billy na hun eerste keer. Voor het eerst treft hij een vrouw die niet onder de indruk is van zijn rijkdom en zich onder geen voorwaarde laat commanderen. In de dagen die volgen draaien ze om elkaar heen, maar lust slaat bij Richard om in een kans als hij toevallig hoort dat Billy de ex-vrouw van Ludo is. Nu wil hij haar helemaal voor zich winnen.

Richard versus Janine

Als hij haar begint uit te horen over de dagen met Ludo, heeft Billy al snel door wat er speelt: Richard wil het veilinghuis overnemen om zo zijn overleden rivaal een trap na te geven. Ze adviseert Richard het niet te doen, maar hij onthult zijn ware doel: Janine heeft hem vernederd en hij wil wraak nemen door haar en de hele familie Sanders alles af te pakken. Billy accepteert zijn aanbod om partners in crime te worden.

Meer over