Nieuw seizoen

Jeroen van Koningsbrugge kondigt nieuws aan met grappig filmpje

21 september 2023 08:51 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Elvin Boer
Afzien, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen, drie ingrediënten die centraal staan in het programma Kamp van Koningsbrugge. En goed nieuws voor de kijkers. Presentator Jeroen van Koningsbrugge heeft een nieuw seizoen aangekondigd.

Dat liet hij samen met Ray Klaassens weten via Instagram.

Lolbroek

En dat deed hij niet zomaar. In de video zien we Jeroen samen met Ray Klaassens. Laatstgenoemde zien we vaak met Dai Carter als instructeur in het programma. Bij het bericht lezen we de tekst: "Flash back!! En nu…weer op pad met een top team. Upcoming Seizoen 4 Kamp van Koningsbrugge." In het filmpje zien we hoeveel lol het team heeft, zeker als daar een scheetje aan te pas komt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ray Klaassens (@rayklaassens)

Reacties

Volgers zijn duidelijk blij dat er een nieuw seizoen komt en kunnen de video wel waarderen. Reacties als 'Kramp van Koningsbrugge', 'Zo mooi dat je dit ook online gooit' en 'S6 met seizoen 4 lekker knallen!!! Hopelijk hoeven we dit keer niet zo lang te wachten op de uitzendingen', worden onder de video gezet.

Het programma

In het programma, dat gebaseerd is op het Belgische Kamp Waes, worden 15 deelnemers fysiek en mentaal getest. Vervolgens wordt er gewerkt aan de kernwaarden van het Korps Commandotroepen waar onder meer moed, trots en eer centraal staan.

Meer over