Uitgekookt

Juryleden Masterchef Australië stoppen ermee

23 juli 2019 14:17 | actualiteiten | Door Televizier

© EPA
De juryleden van Masterchef Australia stoppen ermee. Het trio gooit na elf jaar de handdoek in de ring omdat het er contractueel niet meer uitkomt met de zender.

Matt Preston schrijft in een verklaring op twitter dat ze graag door waren gegaan, maar het niet eens werden over het nieuwe contract met zender Ten. "We wilden graag doorgaan, maar we konden niet akkoord gaan met alle voorwaarden die in het nieuwe contract stonden."

Populair kookprogramma

Preston vormde samen met Gary Mehigan en George Calombaris elf jaar lang de jury van het populaire kookprogramma. In Nederland wordt Masterchef Australia programma al jaren met succes uitgezonden op Net 5.

Vriendschap

In zijn verklaring zegt Preston verder dat hij met de andere twee juryleden een vriendschap voor het leven heeft opgebouwd, die ook los van het programma nog jaren stand zal houden. Masterchef stopt in ieder geval niet nu de drie gezichten van de show zijn opgestapt: Preston wenst in zijn bericht namelijk de nieuwe juryleden succes. Wie dat zin, wordt waarschijnlijk in een later stadium bekend.

Meer over