Lil Kleine aangehouden voor mishandeling vriendin

13 februari 2022 23:11 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© ANP
Lil Kleine blijkt een hardleers mannetje. Nadat hij eerder deze week werd veroordeeld tot een taakstraf wegens mishandeling van een man, heeft hij nu zijn vriendin Jaimie Vaes te pakken genomen. En dat is niet de eerste keer.

Op beelden van een beveiligingscamera die in handen kwamen van Yvonne Coldeweijer is te zien dat Lil Kleine een vrouw aan haar haren uit een auto trekt en daarna haar hoofd tussen het portier klemt. Die vrouw zou Jaimie Vaes zijn. Het incident vond zaterdagavond plaats op de Prinsengracht in Amsterdam.

Jaime Vaes

Lil Kleine zou zijn aangehouden en meegenomen door de politie. Het is niet de eerste keer dat de rapper zijn vriendin mishandelt. Vorig jaar tijdens een vakantie op Ibiza verscheen Vaes bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. Ook dat was het werk van haar vriend. De twee lastten daarop een relatiepauze in, maar die was rap voorbij. 

Pauperkabouter

Naar aanleiding van die affaire werd Lil Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, door Peter Pannekoek in diens oudejaarsconference aangeduid als pauperkabouter.

Ook Anouk heeft slechte ervaringen met Lil Kleine

Glennis Grace

Eerder deze zondag werd bekend dat ook een andere The Voice-coach is opgepakt wegens mishandeling. Glennis Grace, haar vriend en haar 15-jarige zoon werden allen aangehouden wegens mishandeling van Jumbo-personeel

Meer over