Twan Huys

Dit zijn de gasten van het nieuwe seizoen College Tour

22 april 2021 14:07 | actualiteiten | Door Jorien Slager

© Roy Borghouts/NTR

Twan Huys heeft vanmiddag bij Radio 2 drie gasten van het nieuwe seizoen College Tour bekend gemaakt. Het zijn Ilse DeLange, Marcel Levi en Femke Halsema. Er komen zes afleveringen, de andere drie gasten maakt Twan Huys op een later moment bekend.

College Tour wordt voor het eerst door KRO-NCRV uitgezonden. De eerste aflevering is te zien op dinsdag 11 mei. Te gast is Ilse DeLange, al heel lang een van de populairste artiesten van ons land. Ze deed natuurlijk ook mee aan het songfestival, die ervaring gebruikt ze nu als mentor van Duncan Laurence. Momenteel werkt Ilse hard aan haar carrière in Duitsland. Ze was te zien in de Duitse versie van Beste Zangers en ze doet mee aan de Duitse variant van Let's Dance. Genoeg gespreksstof dus.

Gasten College Tour

De week erna zien we Marcel Levi. Je hebt 'm vast wel eens gezien of gehoord tijdens een van de coronadebatten. Hij is namelijk hoogleraar Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. Daarnaast werkt hij ook nog gewoon een dag per week zelf in het ziekenhuis. Ook Femke Halsema schuift dit seizoen aan. Ze werkte heel lang voor GroenLinks in de Tweede Kamer, schreef een politieke biografie die meer dan 50.000 keer verkocht werd en is inmiddels (als eerste vrouw) burgemeester van Amsterdam.

College Tour is vanaf dinsdag 11 mei om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2

Meer over