Onenigheid

Wie van de 3-redacteur niet op straat na ruzie met Martien (Britt maakte een grapje)

22 april 2021 10:57 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Rectificatie: Britt Dekker en Martien Meiland vertelden woensdagavond bij Beau dat hun eindredacteur bij Wie van de 3 ontslagen was, maar dat blijkt niet waar.

Vorige week werden Martien en Britt teruggefloten door een eindredacteur van Wie van de 3. Ze zouden hun werk als panelleden iets te goed doen.

Vragen inzien

Martien en Britt doen uitgebreid hun huiswerk en maken hun eigen vragen bij het raadprogramma. Daar zijn ze echter net iets te goed in, vond één van de makers die het stel tot de orde heeft geroepen. Diegene wilde vooraf al hun vragen inzien en zou liever zien dat ze alleen de vragen zouden stellen die de redactie voor het panel heeft voorbereid. Die onenigheid leidde tot een hilarisch fragment.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Ontslag

Aan tafel bij Beau onthulde Britt dat de persoon in kwestie niet meer bij het programma werkt: "Nou, dit is wel sneu. Die eindredacteur is inmiddels ontslagen, dat is niet leuk." Dat vindt Martien ook, maar hij staat nog altijd achter zijn beslissing zelf vragen te maken: "Ik ga niet alleen maar (vragen)lijstjes krijgen van mensen die daar werken. Dat is toch raar?" Maar blijkbaar was dit een gebbetje van het olijke duo. 

Meer over