Door Stage Entertainment

Onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag Danny de Munk

15 april 2022 22:20 | actualiteiten | Door Jef Willemsen

© ANP
Stage Entertainment stelt een onderzoek in naar Danny de Munk nadat Yvonne Coldeweijer op haar juice channel claimde dat hij grensoverschrijdend gedrag vertoonde in de tijd dat hij voor het musicalbedrijf werkte.

Yvonne Coldeweijer bracht op haar kanaal dat Danny tien jaar geleden geregeld over de schreef ging. Stage Entertainment bevestigt aan het ANP dat ze de geruchten over Danny's mogelijke wangedrag gaan onderzoeken.

Het musicalbedrijf neemt de aantijging serieus, zo verklaart een woordvoerder: "De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen we nader onderzoek doen hiernaar."

Party

De claims aan Danny's adres volgen op een interview dat De Munk eerder deze week gaf aan weekblad Weekend. 

In het stuk gaf hij aan juice channels niet te vrezen omdat hij zich naar eigen zeggen altijd netjes gedraagt en keurig zijn vrouw Jenny alles vertelt.

Yvonne Coldeweijer haalde deze quote aan als keurig voorbeeld van hoe een BN'er zich ook kan opstellen. Maar kort daarop stroomde haar inbox vol met geruchten over Danny. 

Meldpunt

Naar aanleiding van de niet bevestigde aantijgingen roept een woordvoerder van Stage Entertainment betrokkenen op om zich te melden bij de autoriteiten of het meldpunt MORES.

Danny's management is nog niet bereikbaar voor commentaar. 

Meer over