Dromen najagen

Ook Lil’ Kleine tekent contract bij Talpa

28 mei 2019 14:34 | actualiteiten | Door Televizier

© Tom Cornelissen

Rapper Lil’ Kleine gaat John de Mol helpen om jongeren te bereiken. De twee lanceren daarvoor bij Talpa een nieuw lifestyle-merk waarvan Lil’ Kleine het gezicht is.

Met het nu nog naamloze platform willen Talpa en Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, jongen inspireren hun dromen na te jagen, aldus Talpa in een persverklaring. Hoe het plaform dat wil gaan doen, wordt niet duidelijk. Wel wordt er gerept over een ‘kruisbestuiving met de andere Talpa-entiteiten’.

Grote stap

Jorik is in ieder geval blij met de samenwerking: ‘Major move’ schrijft Lil’ Kleine op zijn Instagram bij een foto waarbij hij lachend de hand van John de Mol schudt. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Major move 😉

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Dromen najagen

In een persverklaring zegt de rapperL: “John is altijd een voorbeeld voor mij geweest, dus ik ben heel dankbaar dat ik intensief met hem kan samenwerken en we een platform ontwikkelen waar jongeren inspiratie uit kunnen putten om alles uit zichzelf te halen.”

Inspirator 

John de Mol waardeert op zijn beurt de inspiratie die Jorik is voor jongeren: “Het is fantastisch om met een talent als Jorik samen te werken en keer op keer te ervaren wat een inspirator hij voor jongeren is.”

The voice

Of deze samenwerking nog gevolgen heeft voor Lil’ Kleine als jurylid bij The Voice of Holland op RTL 4, is vooralsnog niet bekend.

Meer over