Zomer met Art

Art Rooijakkers presenteert zomertalkshow met Merel, Ellie en Gert Verhulst

28 mei 2019 13:50 | amusement | Door Irma Tomas

© Martin Hogeboom
Art Rooijakkers gaat vanaf volgende maand aan de bak als nieuwe RTL-talkshowpresentator op de late avond. Hij hoeft het niet alleen te doen. Art presenteert o.a. met Merel Westrik, Ellie Lust en Vlaming Gert Verhulst.

De gastpresentatoren assisteren Art Rooijakkers een week lang waarna ze weer worden vervangen door een andere BN'ers. Dan is het nog niet over met de hulp. Ook Bram Krikke en Gwen van Poorten doen mee. Zij gaan voor Zomer met Art het land in en laten zien hoe Nederland de zomer beleeft.

Huisband

Net als DWDD heeft Art ook zijn eigen huisband. Die zal, onder leiding van Marcel Fisser, elke week met een andere bekende zanger of zangeres bestaande zomerhits in een nieuw jasje steken en nummers spelen die een bijzondere betekenis voor de co-host of voor een gast hebben.

Puk en Keesje

En dan zijn er nog vaste rubrieken: Zo zal onder meer De eeuw van mijn dochters, de column die Art schrijft voor Het Parool, in het programma een vervolg krijgen. Hierin vraagt de presentator zich af hoe de wereld eruit zal zien als zijn dochters Puk en Keesje – een tweeling van 2 jaar - straks volwassen zijn.

De zomer van Art start op maandag 17 juni op om 22.30 uur RTL 4

Meer over