Welkom thuis

Patty Brard voor vier jaar naar Talpa

13 maart 2019 09:24 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© Lilian van Rooij
Patty Brard heeft een contract van vier jaar getekend bij Talpa. De presentatrice zal exclusief te zien zijn bij  de zenders die bij hij het netwerk van John de Mol horen.

De 63-jarige Brard zal zodoende te zien zijn als vervanger van Albert Verlinde in 6 Inside. In dat programma maakte de presentatrice haar overstap wereldkundig. Haar eerste vervangopdracht staat gepland voor maandag 18 maart, wanneer ze naast Jan Versteegh aanschuift in het entertainmentprogramma. 

Goed bevallen

Brard verving eerder eenmalig Verlinde in 6 Inside. "Dat beviel goed en daarna ben ik door Talpa benaderd met als gevolg dat ik nu bij SBS6 een mooi scala aan mogelijkheden krijg. Hieruit blijkt dat de zender een grote waardering voor mij heeft."

Toch geen RTL

In een eerder stadium leek Brard nog naar RTL te verkassen. De presentatrice zou in januari een driejarig contract bij het bedrijf getekend hebben, maar dat blijkt toch anders te liggen. Brard is momenteel wel bij RTL4 te zien met het programma Hotter Than My Daughter op RTL 4.

Verleden bij SBS

Brard heeft al een verleden bij SBS. Zij was van 2007 tot 2011 werkzaam bij de zender, waar ze onder andere Shownieuws presenteerde. De presentatrice voegt zich door haar nieuwe contract wederom bij het team van het entertainmentprogramma.


 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

🙏🙏🙏

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Meer over