Boulevard

Patty Brard gaat exclusief aan de slag voor RTL

15 januari 2019 18:35 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Patty Brard gaat exclusief aan de slag voor RTL. De 63-jarige presentatrice heeft bij de zender een contract voor drie jaar getekend. Brard maakte voor de zender al haar opwachting in RTL Late Night met Twan Huys en ze was deelnemer aan Het perfecte plaatje. Bij RTL wordt ze onder meer deskundige aan de desk van RTL Boulevard.

Update: contractonderhandelingen toch stukgelopen.

De afgelopen televisieseizoenen was de voormalig Luv-zangeres te zien in de NPO-hit Ranking the stars. Daarnaast was ze ook deskundige bij Shownieuws en maakte ze vorig jaar samen met Diederik Jekel het programma Brard & Jekel: Vetgelukkig?!

Hotter than my daughter

Het is nog niet bekend welke programma nog meer tot het takenpakket van Brard gaan behoren. Eerder werd al wel bekend dat ze het stokje bij Hotter than my daughter zou overnemen van Gordon. Laatstgenoemde maakte vorig jaar na zestien jaar RTL de overstap naar SBS.

TLC

Hoe het nu verder moet met Brard en TLC is nog niet bekend. De presentatrice zou voor de zender een nog titelloos programma over schoonouders en schoonkinderen gaan maken.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

3 jaar getekend @rtl4 @rtl5! Ik ben een blij mens! # happy #trust #love #life #television #contract #positivity @isabelmarant @conn_hairmakeupbyconn

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Meer over