Vervanger Gordon

Patty Brard presenteert Hotter Than My Daughter

2 oktober 2018 10:33 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
RTL heeft Patty Brard gevraagd om Gordon te vervangen in Hotter than my daughter. En daarmee is La Brard definitief terug in de Nederlandse tv-wereld.

Patty Brard was het afgelopen jaar een beetje op een zijspoor beland na bij Shownieuws te zijn gedumpt omdat ze niet 'fris en fruitig' genoeg meer was. Blijkbaar denkt RTL daar anders over.

Serieuzer

In RTL Boulevard vertelde de 50 kilo afgevallen Patty dat ze het programma anders gaat aanpakken dan haar voorganger. „Ze willen Hotter than my daughter iets serieuzer gaan brengen dan Gordon het deed. Ik kan het natuurlijk ook helemaal niet als Gordon het deed.”

Een verhaal

Patty vervolgt: „Ik ben super fan van het programma en ik denk dat achter elke uitdossing een verhaal zit. Mensen die zo sexy gekleed willen dat het niet meer sexy is, die zou ik wel eens willen vragen: ‘Hoe kómt het dat je denkt dat je dat moet aantrekken om te gelden?’ We gaan het een beetje anders doen.”

Dochters

In de nieuwe opzet van Hotter than my daughter mogen moeders ook hun dochters opgeven. Bijvoorbeeld wanneer dochterlief iets te diep in het botoxpot heeft gekeken. Patty heeft de zege van Gordon gekregen, hij wenst haar in RTL Boulevard veel succes.

 

Meer over