Vetgelukkig met Diederik Jekel

Patty Brard aan de slag voor NTR

8 juli 2018 10:07 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Patty Brard heeft een nieuwe broodheer. Het 63-jarige tv-icoon maakt voor NTR samen met Diederik Jekel de NPO3-documentairereeks Vetgelukkig!

In het programma onderzoekt het gloednieuwe tv-duo vanuit hun persoonlijke ervaring hoe het is om overgewicht te hebben. 

Fatshaming

Vetgelukkig! belicht daarnaast ook de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Wat is de impact van fatshaming op een mens, waarom houden sommige mensen juist enorm van grote lichamen en is geluk haalbaar als je dik bent? 

Naakte waarheid

In het programma gaan mensen letterlijk en figuurlijk met de billen bloot. In het onderdeel De naakte waarheid vertellen mensen met een groot lichaam poedelnaakt over hun lijf. Van onzekerheid en lijnpogingen tot de trots op het hebben van een volle body. 

Maagverkleining

Patty Brard is als ervaringsdeskundige geknipt voor Vetgelukkig! Begin maart onderging ze een maagverkleining in haar strijd tegen de kilo's. Patty heeft als doel nog één keer slank zijn en is goed op weg, maar weet als geen ander wat er bij komt kijken. 

Vetgelukkig! wordt dit najaar verwacht bij NPO 3.

Meer over