No deal

Contract bij RTL gaat niet door voor Patty Brard

23 januari 2019 10:54 | amusement | Door Televizier

© ANP
Vorige week werd bekend dat Patty Brard een exclusief contract had getekend bij RTL. Nu blijkt dat we te vroeg hebben gejuicht. RTL en Patty zijn niet uit de onderhandelingen gekomen.

Het programmapakket dat was aangeboden, overtuigde niet genoeg. Daarom zijn de onderhandelingen stukgelopen. Dat vertelde Patty Brard aan 6 Inside. RTL bevestigt dat Patty ook voor andere zenders programma's blijft maken. 

Contract

Hoe kan het dan dat het grote nieuws van vorige week al voorbarig werd gedeeld? Albert Verlinde geeft het antwoord. "Vorige week is door het voortijdig lekken van die onderhandelingen in het AD bekend geworden dat er een contract zou komen", zegt hij. "En dat heeft blijkbaar wat extra druk op die gesprekken gezet."

Ibiza

Ook Patty geeft uitleg. “Ik woon eigenlijk op Ibiza", vertelt ze aan Verlinde. "Ik heb wel een plekje in Amstelveen, maar ik wil zo veel mogelijk op Ibiza zijn. Als ik met RTL een overeenkomst sluit, dan wil ik wel een programmapakket hebben dat de moeite waard is om veel van huis te zijn." Gelukkig blijft de kijker genoeg van Patty zien - zowel voor RTL als andere zenders. 

Meer over