Na schietpartij...

Persoonlijk drama treft zangeres Sarita Lorena

11 juli 2022 18:24 | actualiteiten | Door Jef Willemsen

© AVROTROS
Een persoonlijk drama voor Sarita Lorena (25): de zangeres bevestigt via Instagram dat haar vriend Siki Martina afgelopen weekend is overleden bij een schietpartij.

Op haar pagina en in haar stories bevestigt Sarita dat haar vriend en partner Siki Martina op zondag 10 juli is overleden bij een schietpartij.

Gouden plaat

Afgelopen zondag kwamen al berichten naar buiten van een schietincident in Rotterdam op het parkeerdek van een metrostation. Nu blijkt dat het slachtoffer de 31-jarige artiest en muziekproducent Siki Martina is. Hij gold als aanstormend talent en kreeg al een gouden plaat voor zijn werk met rapper Frenna. 

'Hart huilt'

Sarita, volledige naam Sarah de Sousa Gonçalves, is diep getroffen door het onverwachte en schokkende verlies. "We hebben elkaar veel dingen beloofd. Een daarvan was dat we samen oud zouden worden" schrijft ze in haar Instagrampost die ze afsluit met: "Mijn hart huilt, ik ga kapot".

Beste zangers

De dood van haar partner volgt vlak voor een periode die juist heel positief had moeten zijn voor de zangeres en TikTok-sensatie. Ze doet dit seizoen mee aan kijkcijferhit Beste zangers dat precies over een maand start

Meer over