Na dreiging in Amsterdam...

Rotterdam biedt RTL Boulevard beveiligde studioruimte

Nu de gemeente Amsterdam de veiligheid van RTL Boulevard niet langer kan garanderen, biedt Rotterdam het RTL-programma een nieuwe thuishaven aan.

In de Telegraaf laat het stadsbestuur van Rotterdam weten dat er diverse prachtlocaties beschikbaar zijn voor een tv-studio waar de showbizzshow naar toe kan verhuizen.

John van den Heuvel

Begin november werd duidelijk dat Boulevard-gezicht en misdaadverslaggever John van den Heuvel al meer dan een jaar door de onderwereld met de dood wordt bedreigd. Het gevaar zou dermate groot zijn dat de Amsterdamse burgemeester Halsema voorstelde RTL Boulevard te laten verhuizen van het Leidseplein naar een locatie die eenvoudiger te beveiligen is zonder de hele binnenstad lam te leggen. 

Burgemeester Aboutaleb

RTL Boulevard weigerde echter te buigen voor de dreiging, waardoor Van den Heuvel nu alleen per telefoon of videoverbinding zijn zegje doet in de show. Als het aan de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb ligt, is John er straks gewoon weer bij in de nieuwe studio in 'zijn' stad. Het gemeentebestuur zegt alles in het werk te willen zetten Boulevard te faciliteren met toplocaties en een uitzicht over de skyline van Rotterdam.

RTL Boulevard heeft nog niet officieel op het aanbod gereageerd.

Meer over:

Reageren