Exclusief

RTL Boulevard strikt Astrid Holleeder

Astrid Holleeder is vrijdagavond te gast in RTL Boulevard. De zus van de deze week tot levenslang veroordeelde crimineel Willem Holleeder geeft een interview over haar nieuwe boek. 

Het interview met RTL Boulevard is zeker niet het eerste dat Astrid Holleeder geeft, maar wel het eerste voor televisie. Liever werd ze namelijk niet herkend uit angst voor repressailles van haar broer Willem Holleeder. Het is immers dankzij de verklaringen van haar en zus Sonja dat de Amsterdamse onderwereldfiguur inmiddels veroordeeld is tot levenslang. Hierom zat ze ook jarenlang ondergedoken.

Nieuw boek Astrid Holleeder

Aanleiding voor het gesprek met Astrid is haar nieuwe boek. Na de bestsellers Judas en Dagboek van een getuige komt Astrid nu met Familiegeheimen. Ze vertelt hierin openhartig over het leven dat zij en haar familie leiden, voor en tijdens het proces tegen haar broer. Eerder dit jaar had RTL Boulevard ook al een interview met Sonja Holleeder. Net als Sonja destijds, wordt ook Astrid nu onherkenbaar in beeld gebracht.

Miljuschka Witzenhausen

Astrid Holleeder is behalve zus-van ook moeder van RTL Boulevard's culinair deskundige Miljuschka Witzenhausen. Zij zette vrijdagochtend nog een emotioneel bericht over haar moeder op Facebook.

RTL Boulevard zie je om 18.35 uur bij RTL 4.

 

Meer over: