Op zoek naar een vervanger

RTL stopt met Danny de Munk als panellid in I Can See Your Voice

15 juni 2022 14:31 | actualiteiten | Door Esther Hut

© RTL

Waar Talpa wel doorgaat met Danny de Munk, heeft RTL zojuist laten weten de samenwerking met de zanger te stoppen. RTL laat weten dat dit in goed overleg met Danny is gegaan.

De opnames voor I Can See Your Voice stonden binnenkort op de planning, maar daar zien we Danny de Munk dus niet meer terug.

In goed overleg

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat een vrouw die met de zanger samenwerkte bij de musical Ciske de Rat aangifte tegen hem heeft gedaan wegens verkrachting. Danny ontkent alles en er loopt ook nog steeds een onderzoek. Toch heeft RTL samen met de volkszanger besloten dat hij niet te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice.

Statement

“Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuwe seizoen I Can See Your Voice. We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen aan het programma,” laat RTL in een statement weten.

Op zoek naar een vervanger

Met de afwezigheid van Danny de Munk is er nu dus een stoeltje leeg naast Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley. “Dat betekent dat we voor dit seizoen op zoek gaan naar iemand anders.”

Lees ook: Talpa haalt De Hollandse Nieuwe met Danny de Munk niet van de buis

Talpa liet vandaag nog weten dat de aangifte geen gevolg heeft voor het programma De Hollandse Nieuwe, waarin De Munk een van de juryleden is. Die show is al opgenomen.

Meer over