Videoboodschappen

RTL4 stelt zendtijd beschikbaar om liefde over Nederland uit te strooien

11 april 2020 10:24 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
RTL4 is na Pasen de warme familiezender waar een ieder zijn of haar boodschap mag overbrengen tussen de programma’s door. Onder de noemer #SamenSterk worden hartenkreten van de kijkers de huiskamers van thuiszittende Nederlanders ingeslingerd.

“Saamhorigheid en verbinding zijn belangrijk voor RTL en dus we maken graag plek bij onze zenders voor persoonlijke videoboodschappen van onze kijkers”, stelt zenderdirecteur Peter van der Vorst.

Positiviteit 

Voor deze actie gebruikt Peter alle middelen die normaal gesproken dienst doen bij All you need is love. “Onze actualiteitenprogramma’s, zoals RTL Nieuws, RTL Boulevard en Jinek, werken elke dag intensief samen om verslag te doen van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. Maar we zien ook dat er behoefte is aan positiviteit. We zien zoveel mooie, sympathieke en creatieve initiatieven in het land ontstaan en die verdienen wat ons betreft een podium.”

Insturen

Vanaf dinsdag 14 april worden de boodschappen getoond op RTL 4, 5, 7 en 8 en online via de RTL-socials. Heb jij nou een boodschap die je met heel Nederland wil delen? Insturen kan via allyouneedislove.nl.

Extra afleveringen

Robert ten Brink is vanaf zaterdag 11 april overigens met vier extra afleveringen van All you need is love te zien bij RTL 4. Dr. Love brengt nog even wat extra liefde in de huiskamers vanaf 21.30 uur.

Meer over