Nog vier jaar

Robert ten Brink blijft RTL wél trouw

25 april 2019 13:05 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Roy Beusker
Een van de sterkhouders van RTL blijft de omroep trouw. Robert ten Brink is niet gezwicht voor de lokroep van SBS6 en blijft nog eens vier jaar aan de club verbonden.

De ondertekening van het contract van de 63-jarige presentator vond plaats in het café van Ten Brink in Amsterdam, zo was te zien in RTL Boulevard. "Er kijken nog heel veel mensen heel graag naar al zijn programma's. Er is geen enkele reden om dan te zeggen: als je over de zestig bent is het klaar. Integendeel, wat mij betreft blijft hij tot zijn tachtigste als hij zo doorgaat", aldus programmadirecteur Peter van der Vorst.

Aparte plek

Voor Ten Brink is RTL het eindstation in zijn medialoopbaan, zo zegt hij. "Waar ik nu zit, heb ik een soort aparte plek verworven met de programma's die ik doe. Het is niet de eerste RTL-pen die ik mag vasthouden om een contract te tekenen met jullie, maar dat maakt het des te bijzonderder denk ik."

Gezicht

Ten Brink heeft bij RTL de programma's All You Need Is Love en Love Is In The Air onder zijn hoede. Daar voegt hij binnenkort ook BankGiro Miljonairs aan toe. Met dat laatste programma heeft hij al behoorlijk wat affiniteit, want de spelshow deed Ten Brink al eens voor SBS6. Bij die zender was hij onder andere ook het gezicht van Holland's Got Talent.

Meer over