'Gaat te ver'

Samantha Steenwijk baalt van deelname aan De Verraders door doodsbedreigingen

28 April 2021 16:19 | actualiteiten | Door Jorien Slager

© William Rutten
Samantha Steenwijk baalt een beetje van haar deelname aan De verraders. De zangeres ontvangt naast positieve reacties, namelijk ook heel veel negatieve reacties waaronder zelfs doodsbedreigingen. Dat vertelde ze vanochtend bij de Veronica inside ochtendshow.

Samantha Steenwijk vindt zelf ook dat ze wel een beetje gemeen neer wordt gezet, maar het commentaar daarop wordt haar nu te veel. “Het wordt een beetje bitchy neergezet. Ik heb geloof ik al vijf keer zitten janken in de tussentijd, maar dat zie je niet. Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik echt veel kan hebben. Maar dat ik nu doodsbedreigingen krijg voor dit spelletje, dat is wel echt heftig. Het gaat me nu echt wel een beetje te ver."

Aangifte

Sidekick Rick Romijn wil weten of de zangeres aangifte gaat doen van de doodsbedreigingen. Samantha antwoordt dat ze dat niet van plan is, maar dat het haar wel heel veel doet. En dat dat voor het eerst in haar leven het geval is.

Finale

Of ze spijt heeft van haar deelname, wil Wilfred Genee weten. “Nou onze beleving van het spel is uiteindelijk wel anders dan dat je op televisie ziet. Ze kunnen maar een aantal verhaallijnen tonen, terwijl we met achttien deelnemers misschien wel achthonderd verhaallijnen hebben gehad. Dat is een beetje het vervelende, dat het nu iets anders overkomt bij mensen dan hoe ik het daadwerkelijk bedoeld heb. Dus wat dat betreft denk ik dat ik misschien toch over had moeten slaan. Maar misschien komt het nog goed in de finale. Ik heb geen flauw idee hoe die eruit gaat zien.”

Meer over