De Verraders

Kijkers boos op Samantha Steenwijk

25 april 2021 11:13 | amusement | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Kijkers van De Verraders zijn boos op Samantha Steenwijk. De getrouwe turned verrader liet haar mede-verrader Holly Mae Brood in de halve finale in de steek.

 En dat leidde tot veel teleurstelling bij Holly én kijkers. "Dit was een steengoed programma, totdat Samantha de verraders ging verraden. Welk gedeelte van samenwerken begrijpt zij niet?" 

Samantha als Zwarte Weduwe

Het was opnieuw een spannende aflevering van De Verraders, maar de sfeer was niet eerder zó gespannen. Het werd namelijk al snel duidelijk dat Samantha niet van plan was om collega-verrader Holly te helpen. Ze bleef liever trouw aan de getrouwen met wie ze eerder al een bondje gesloten had, en redde haar eigen hachje door Holly er ook uit te stemmen. Tot zichtbaar ongenoegen van Holly en frustratie van kijkers. Zoals een kijker opmerkt: "Kees Boot zei het al: 'Met Samantha hebben we de Zwarte Weduwe in huis gehaald'."  

Een ander neemt het juist op voor Samantha.

Samantha reageert: 'Holly, ik hou van je'  

Ook Samantha laat van zich horen. "Met pijn in mijn hart moest ik dit spel zo spelen", verklaart de zangeres. Ze legt uit dat ze de getrouwen trouw wilde blijven. "Zij waren mijn eerste 'partners in crime'." Ze verzekert teleurgestelde kijkers dat Holly haar allang vergeven heeft en ze nog maatjes zijn. "Lieve Holly, ik hou van je!" 

Genaaid door Samantha 

Kijkers vragen zich ook af of de resterende getrouwen Samantha nu ook door hebben, aangezien Holly haar een felle sneer gaf. 

Meer over