Baas

Sophie Hilbrand staat open voor vijf dagen presentatie Op1

27 mei 2020 15:01 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Sophie Hilbrand heeft er wel oren naar om de presentatie van Op1 vijf avonden per week op zich te nemen. De presentatrice is naar eigen zeggen inmiddels gewend aan het leiden van een talkshow.

“Het lijkt me leuk dat je dan de baas wordt, tenminste, daar ga ik vanuit. Maar wat we nu doen, langer in bepaalde onderwerpen duiken, daar hou ik ook van. Ik sluit het dus niet uit, maar ik vind het zo ook prima”, zegt Sophie in gesprek met Veronica Magazine.

Lunch

Hilbrand vormt bij Op1 een duo met Hugo Logtenberg. Beiden kenden elkaar niet, maar na een gezamenlijke lunch bleken ze uiterst geschikt samen. “Ik kende hem helemaal niet. Ik ben met hem gaan lunchen, wat heel gezellig was, hij bleek superenthousiast en gedreven. Vervolgens deden we een test en niet veel later hoorden we dat we mochten beginnen. Dat vond ik leuk en nog steeds.”

Interessant

Sophie denkt dat zij en Hugo anders dan de andere duo’s zijn, omdat zij het nieuws van de dag niet leidend laten zijn. “We hebben liever dat het over dingen gaat die we interessant vinden dan over iets wat toevallig actueel is.” 

Op1 is iedere werkdag om 22.30 uur te zien op NPO1. Sophie en Hugo zitten voorlopig als vast duo op de vrijdagavond.

Meer over