Exclusief

Thijs Zeeman spoort 'verdwenen' getuigen dood Ivana Smit op

Misdaadjournalist Thijs Zeeman heeft het verdwenen echtpaar opgespoord dat het vermoorde model Ivana Smit voor het laatst heeft gezien.

De 18-jarige Ivana Smit wordt op 7 december 2017 dood gevonden na een val van de twintigste etage van een flat in Kuala Lumpur. Wat er die nacht in de Maleise hoofdstad is gebeurd weet niemand zeker en de enigen die iets kunnen weten, het echtpaar Alexandra en Luna Johnson, weigeren te getuigen en verdwijnen daarna spoorloos.

Talpa Network

Misdaadjournalist Thijs Zeeman van SBS 6 is erin geslaagd het echtpaar op te sporen. Talpa Network laat in een persbericht weten dat Zeeman er na een intensieve zoektocht in is geslaagd het stel te vinden. De resultaten zijn te zien in de documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit.

Uitspraak Ivana Smit

Officieel is de zaak rond de dood van Ivana Smit afgerond nadat de rechter op 8 maart concludeerde dat er sprake is van een ongeluk. Maar daar was het Amerikaanse echtpaar dus afwezig als getuige. Als het aan de Nederlandse ouders van het model ligt, wordt de zaak weer heropend.

De documentaire is op 19 mei te zien bij SBS 6

Meer over:

Reageren