Kwalificatieronde 3

Je kunt nu stemmen in de derde ronde van de Gouden Televizier-Ring 2019

14 mei 2019 10:00 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier-Ring

Wat is jouw favoriete programma? Laat het ons nu weten! De derde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019 is begonnen en wie weet maakt jouw stem het verschil…

Stem nu, klik hier!

Alleen nu kunnen de programma’s die het afgelopen kwartaal op televisie zijn geweest, zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland. Programma’s die niet voldoende stemmen krijgen, maken dus geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring 2019. Wil jij dat jouw favoriete show die mooie ring wint? Dan kun je nu stemmen via www.televizier.nl/ring.

Eerste winnaars

In de eerste ronde gingen de meeste stemmen naar Beste zangers (AVROTROS), Beter laat dan nooit (RTL 4), Expeditie Robinson/Eilandpraat (RTL 5), Ik weet wie je bent (KRO-NCRV) en Klem (BNNVARA). De tweede ronde scoorden Frans Bauer in China (AVROTROS), Heel Holland bakt (Omroep MAX), Het Rotterdam project (RTL4), Paleis voor een prikkie (SBS6) en Rail away (EO). Maar wie komt er in de derde ronde als winnaar uit de bus? Je kunt kiezen uit alle programma’s die tussen 1 februari en 30 april 2019 zijn uitgezonden. Niet elke uitzending mag meedoen, want er zijn een paar regels om rekening mee te houden.

Reglement

In totaal zijn er vier voorrondes, waarbij telkens vijf programma’s worden gekozen. Na vier rondes geeft de redactie van Televizier vijf wildcards weg, dus zijn er 25 kanshebbers in totaal. Meer info vind je hier.

Stemmen

Stemmen kan tot 29 mei 2019 10.00 uur. Wacht niet te lang, want voor je het weet is het te laat!

Stem nu, klik hier!

Meer over