Liefdesverdriet

Tijdschrift Linda schrapt Gelukkig Gescheiden-editie

19 januari 2022 14:19 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© ANP
Ineens leek het maart-onderwerp van het blad Linda. toch niet meer zo'n goed idee. Daarom schrapt hoofdredacteur Karin Swerink het thema 'Gelukkig gescheiden'

Tijdschrift Linda. verschijnt wel, maar de redactie zal in allerijl een nieuw hoofdonderwerp moeten bedenken: "We vinden dit onderwerp niet gepast nu Linda net haar relatie verbroken heeft", zegt Swerink in een reactie. 

Jeroen Rietbergen

Maandag werd bekend dat Linda de Mol en haar vriend Jeroen Rietbergen het na 15 jaar relatie voor gezien houden. De bandleider van The Voice of Holland viel jarenlang kandidaten van The Voice seksueel lastig en dat was logischerwijze te veel voor Linda. Linda maakte zelf in een verklaring bekend dat Jeroen niet meer bij haar woont en dat het over en uit is. 

Geen werk meer

In dezelfde verklaring schreef Linda dat ze voorlopig even niet meer aan het werk gaat. Dat betekent dat het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland uitgesteld wordt. Het zou ook wel heel lastig worden om die show nu stralend te presenteren. Wat het nieuwe thema van de Linda. wordt is nog niet bekend. 

Meer over