Maatregelen

The Ellen Show en vier andere talkshows tot nader order geannuleerd

14 maart 2020 09:28 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© ABC
Waar in Nederland talkshows als Op1, Jinek en De wereld draait door zonder publiek gewoon doorgaan, pakken ze het in de Verenigde Staten heel anders aan. Vijf talkshows worden de komende tijd van de buis gehaald in verband met het coronavirus.

Zo zijn de talkshows van Jimmy Kimmel, Trevor Noah, Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon en Seth Meyers tot nader order geannuleerd. Zenders ABC en Comedy Central hopen de werkzaamheden op 30 maart te hervatten. "Maar dat hangt af van hoe de situatie zich ontwikkelt."

Voorzorgsmaatregel 

Ellen DeGeneres verveelt zich naar eigen zeggen nu al nadat ze vrijdag met illusionist Hans Klok voorlopig een van haar laatste gasten in de studio had. "We hebben besloten de productie tot 30 maart helemaal stil te leggen. We willen elke voorzorgsmaatregel nemen om er zeker van te zijn dat we doen wat we kunnen om iedereen gezond te houden. Ik hou van jullie en kan niet wachten om weer terug te keren. Verveel me nu al."

Veronica Inside

In Nederland wordt er over sommige programma's nog getwijfeld over het al dan niet voortzetten van de uitzendingen. Zo denkt Veronica Inside na over het annuleren van de nababbels op maandag en vrijdag. Al is er voor aanstaande maandag vooralsnog gewoon een uitzending gepland, zij het met minder publiek.

Meer over