Voorarrest Frank Masmeijer wederom verlengd

19 Januari 2015 11:35 | actualiteiten | Door Televizier

© Archief Beeld & Geluid

Frank Masmeijer komt voorlopig nog niet vrij. De Antwerpse rechters vinden dat de showmaster voorlopig nog wel even op zijn plek zit in de gevangenis.

Fran Masmeijer zit inmiddels al drie maanden in voorlopige hechtenis en daar komt nu dus nog wat tijd bij. Masmeijer gaat in beroep tegen de beslissing, maar het duurt nog twee weken voordat dat verzoek in behandeling wordt genomen.

Bananen

De voormalige tv-held wordt verdacht van grootschalige drugssmokkel in een partij bananen. De NCRV-showmaster zou grote schulden hebben die hij wilde aflossen met de opbrengst van de smokkel. Masmeijer had ooit een feestzaal in het Belgische Sint-Niklaas, maar die ging in 2013 failliet.

Helemaal Alleen In Je Eentje

De presentator van retepopulaire jaren ’80 programma's als de Helemaal Alleen In Je Eentje Show en de Holidayshow komt elke maand voor de rechter om te horen hoe het met zijn voorarrest staat. Zijn vrouw Sandra blijft intussen in zijn onschuld geloven: „Volgens Frank is alles één groot misverstand. Ik heb hem nog nooit op dit soort zaken kunnen betrappen”, zei ze in het AD. 

Meer over