Was het een spel?

‘Winnaar’ Joey is zwaar teleurgesteld in bachelorette Gaby

30 juli 2020 10:05 | actualiteiten | Door Televizier

© rtl
Joey, de winnaar van De Bachelorette, voelt zich na afloop van de Videoland-realityshow erg respectloos behandeld door Gaby Blaaser. ‘Laag bij de grond.’

Het leek zo mooi: de glamoureuze actrice Gaby Blaaser kiest uit de vele goedgebekte testosteronbommen van De Bachelorette voor de nuchtere Limburger Joey. Maar sprookjes bestaan niet, zo bleek na de laatste aflevering van populaire de Videolandserie.

Joey

In de terugblik annex laatste aflevering maakte Gaby niet alleen bekend niet meer samen te zijn met Joey, maar vroeg ze voor zijn neus – en die van ‘runner-up’ Niek – een andere deelnemer alsnog mee uit. Daarnaast maakte ze Joey een aantal verwijten, waarover ze publiekelijk ook nog begonnen te kibbelen.

Teleurgesteld

In RTL Boulevard vertelt Joey naar aanleiding van alle gebeurtenissen heel erg teleurgesteld te zijn in Gaby. “Ik kreeg daar te horen dat ze het er blijkbaar niet mee eens was dat ik met andere vrouwen contact had, ook al was dat platonisch. Waarom is dat nu in een keer een probleem? Het leek er meer op dat ze een reden zocht om mij aan de kant te schuiven. Laag en respectloos om dat op die manier te doen.”

Na afloop van het gesprek in de terugblikaflevering van Videoland kon Joey Gaby ook niet meer spreken. “In verband met corona zaten we allemaal apart. Ik heb aangegeven dat ik met haar wilde praten, maar kreeg nul op rekest. Ik heb haar nog geappt, maar daar kreeg ik geen reactie meer op.”

Poppenkast 

“Ik weet niet of ze het voor de kijkcijfer heeft gedaan, maar niet eerlijk om mij daar voor te gebruiken. Is het dat allemaal maar gewoon een spel geweest? Niek heeft laatst ook gezegd ‘wat een poppenkast’. Misschien. Ik vind het heel jammer hoe zij gedaan heeft. Het is niet respectvol naar mij, naar het programma en naar alle ander jongens.”

Meer over