Seks met Gaby Blaaser

Winnaar De Bachelorette doet pikante onthulling

23 juli 2020 14:56 | videoland | Door Televizier

© Jean-Pierre Fourie
Wie de finale van De Bachelorette nog moet zien, kan beter nu stoppen met lezen. De winnaar van de spraakmakende realityserie op Videoland heeft namelijk onthuld dat hij en Gaby Blaaser het tijdens de 24-uurs-date wel héél gezellig hebben gemaakt..!

In de ontknoping van De Bachelorette op Videoland werd er met geen woord over gerept, maar Gaby Blaaser en en winnaar Joey van Herle hebben niet alleen liggen praten en knuffelen tijdens hun laatste nacht in Zuid-Afrika. De twee hebben seks gehad. Dat onthult Joey een dag na de finale van de realityserie in de podcast van magazine Amayzine.

Heel privé, ja

In de podcast vraagt Kiki Duren onomwonden wat er zich in de nacht van de laatste date tussen Gaby en Joey heeft afgespeeld in het Afrikaanse hutje. Tot haar eigen verbazing antwoordt Joey eerlijk dat er gesekst is. En dat was niet in het programma te zien. "Het was heel fijn. We hebben lekker een drankje gedaan, gesprekken gehad, dingen besproken die we niet op de camera wilden bespreken en daarna werd het heel privé, ja", aldus Joey.

Foto: Joey van Herle uit De Bachelorette

Gaby Blaaser

De 25-jarige Limburgse machine operator mocht in de finale-aflevering van de populaire realityserie op Videoland de laatste roos in ontvangst nemen. Hij 'versloeg' daarmee autodealer Niek met wie hij als laatste over was in de strijd om het hart van actrice en Instagrammodel Gaby Blaaser. 

Rick Brandsteder

Of de twee nu nog altijd samen zijn, is volgende week te zien in de laatste aflevering van De Bachelorette. De 18 deelnemers en Gaby blikken daarin samen met presentator Rick Brandsteder terug op de veelbesproken realityserie. 

De gehele podcast van Kiki Duren, waarin Joey ook vertelt dat hij niet wilde dat Gaby na hun date ook nog zou slapen met Niek, is hieronder te beluisteren.

Meer over