Coronacrisis

Zomerstop GTST definitief veel eerder dan anders

9 april 2020 19:45 | actualiteiten | Door Televizier

© RTL
De kogel is door de kerk; er worden dit seizoen geen nieuwe afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden meer gemaakt. Dat heeft tot gevolg dat de jaarlijkse zomerstop veel eerder komt dan normaal. Op 28 mei, om precies te zijn.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus liggen de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden al een aantal weken stil. De makers bleven echter kijken naar mogelijkheden om de draad toch weer op te pakken en nieuwe afleveringen te maken. Dat is niet gelukt. In een video op Instagram maakt GTST-actrice Caroline de Bruijn donderdagavond bekend dat de laatste aflevering van dit seizoen al op 28 mei te zien zal zijn.

Geen kwaliteit

"Ook wij moeten ons aan de regels houden en we moeten denken aan de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers", spreekt Caroline de kijkers toe. "In de afgelopen weken hebben we heel hard nagedacht of er een creatieve oplossing te vinden was om toch te gaan draaien. Maar door de beperkingen is dat niet mogelijk. Wij kunnen zo niet de kwaliteit leveren die jullie van ons gewend zijn. We kunnen dus niet gaan draaien."

Jubileumseizoen

De actrice laat verder weten hoopvol te zijn over de maanden die gaan komen. Ze gaat ervan uit dat er dan ergens wel weer opnames gemaakt kunnen gaan worden. "Het nieuwe seizoen begint bij RTL weer met nieuwe afleveringen." Het komende seizoen moet in ieder geval een feestelijke worden; de serie bestaat dan 30 jaar.

Eerder klonken er al geluiden dat GTST dit jaar eerder zou stoppen, simpelweg omdat er geen nieuwe afleveringen meer zijn. Dat werd toen nog door RTL afgedaan als een gerucht

Bekijk hieronder de Instagram-video van Caroline de Bruijn. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

@carolinedebruijn.official heeft een belangrijke boodschap voor jullie namens GTST 😘 #GTST #zomerstop #nadezomerzijnweterug

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Meer over