3FM en De Kamara’s winnen geen Gouden Roos

Woensdagavond is het 3FM en het Eyeworks-programma Welkom bij de Kamara’s niet gelukt om een Gouden Roos op hun naam te schrijven.

De Gouden Roos, beter bekend als de Rose d’Or, is het meest prestigieuze festival voor amusementsprogramma's op televisie en radio. Dit jaar werden de prijzen uitgereikt in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Welkom bij de Kamara's

Welkom bij de Kamara’s was één van de drie genomineerden in de categorie Reality Entertainment, een prestatie om trots op te zijn. Helaas voor Eyeworks ging de Gouden Roos uiteindelijk naar het Channel 4-programma Gogglebox, de Britse versie van de nieuwe RTL 4-show Thuis voor de Buis.

3FM

Serious Request, de radioactie van 3FM, hoopte tevergeefs op de eerste plek in de rubriek Radio Entertainment. Een radioshow van de Finse publieke omroep YLE mocht de Gouden Roos uiteindelijk mee naar huis nemen, dat meldde de European Broadcasting Union (EBU).

In Nederland zijn er nog steeds heel wat tv-programma’s in de race om de Gouden Televizier-Ring te winnen. Breng dus snel je stem uit!

Reageren