Herken jij ze?

Dit zijn de drag queens van Make Up Your Mind

14 mei 2021 10:45 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© William Rutten
Zaterdag is het zover, dan is Make up your mind bij RTL 4 op de buis. In dit programma worden een aantal bekende Nederlanders omgetoverd tot drag queens.

Make up your mind is bedacht door Herald, de vriend van presentator Carlo Boszhard. In de show worden acht bekende mannen onder handen genomen door make-upartiesten en een heuse dragcoach om de meest overtuigende diva performance neer te zetten. 

Aan de hand van hun playbackkunsten en catwalkmoves moet het panel, bestaande uit Fred van Leer, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Ruben Nicolai, raden wie erachter de lagen make-up, torenhoge hakken en knotsgekke outfits schuilgaan.

RuPaul in De TV kantine

Eerder moesten kijkers van De TV kantine al proberen te raden wie de nieuwe dragqueen was in de persiflage van Miss RuPaul zelf in RuPaul's drag race. Toen bleek al dat het vrij lastig is om door het bonte kostuum en make-up te kijken en te bepalen welke mannelijke BN'er schuilgaat onder de pruik van een queen. Het was Alain Clark! 

Ook presentatoren Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink, Herman den Blijker en Jan Versteegh maakten toen hun opwachting als travestiet. 

Dít zijn (een stukje van) de drag queens van Make up your mind:

Meer over