Hoera!

76ste Boer zoekt Vrouw-baby geboren

11 Juni 2020 16:23 | amusement | Door Andrea Peelen

© KRO-NCRV

In februari werd bekend dat er 75 Boer zoekt Vrouw-baby’s zijn geboren. Daar is inmiddels eentje bijgekomen: boer Leo en zijn liefde Eline zijn namelijk voor de derde keer trotse ouders geworden.

De Gelderse boer Leo kennen we uit het seizoen van 2014, toen hij na zijn zoektocht naar de liefde helaas met lege handen eindigde. Desondanks sloeg hij na de opnames Eline aan de hak, waarmee hij in 2017 in het huwelijksbootje stapte. 

Derde jongetje 

Het stel kreeg eerder al twee zoontjes en daar is een derde bijgekomen. Het jongetje, dat Jelle heet, is op de boerderij geboren.

"De bevalling ging heel goed", vertelt Eline op de website van Boer zoekt Vrouw. "Leo zijn zus was er weer bij om de baby te halen, zij is verpleegkundige. Het is bijzonder om het voor de derde keer mee te maken en ook voor de derde keer thuis." Grote broers Ties (2) en Guus (1) vinden hun pasgeboren broertje leuk en interessant. 

Geen kraamfeest

Helaas moet het stel wel het geplande kraamfeest op de lange baan schuiven. "We hebben bij Ties en Guus een kraamfeest gegeven en dat willen we voor Jelle ook doen", vertelt Eline. "Alleen weten we gewoon niet wanneer dat kan, dus dat doen we voor nu even niet." Kraambezoek laat het stel wel toe. "We proberen het een beetje te spreiden. Ook voor de kraamverzorgster. En je eigen veiligheid natuurlijk ook."

Meer over