Stiekeme afspraakjes

Ook Madeleen uit Boer zoekt Vrouw is verliefd

9 Juni 2020 09:39 | amusement | Door Faye Heijnis

© Linelle Deunk
Ook Madeleen uit Boer zoekt vrouw heeft de liefde gevonden. "Ik ben geslaagd in de liefde, maar niet met Bastiaan", mag ze nu eindelijk van de daken schreeuwen.

Ze moest haar nieuwe liefde maandenlang geheim houden. 

Boer Bastiaan 

Madeleen was een van de drie vrouwen die bij boer Bastiaan mocht komen logeren. Helaas viel ze als eerste af. Maar toen wij dat op tv zagen, had Madeleen stiekem al een relatie. De opnames waren tenslotte al in oktober, dus ze heeft sindsdien aardig wat tijd gehad om te daten. Met succes.

Stiekem verliefd

Ze is verliefd geworden op een militair. Veel laat ze nog niet over hem los, maar Marleen vertelt wel dat de stiekeme afspraakjes bijna fout gingen. "Dan kwam mijn vriend langs en stond zijn auto voor de deur en dacht Noordwelle (het dorp waar Madeleen woont, red.) dat Bastiaan het was", vertelt ze aan Wereldregio.

Terug in Nederland 

Ook blijkt dat Marleen weer in Nederland woont in plaats van op Curaçao, waar ze als verpleegkundige bij de Koninklijke Marine werkt. Ze wordt nu ingezet in verschillende ziekenhuizen in Nedelrand, om bij te springen deze coronacrisis. 

 

Meer over