'Om kunnen lachen'

Boer Bastiaan en Milou reageren op zwangerschapsgeruchten

7 Juni 2020 19:35 | amusement | Door Andrea Peelen

© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Bastiaan en Milou zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar. Het tweetal plaatst dan ook geregeld kiekjes van hun tijd samen op Instagram. Een recente foto zorgde echter voor verwarring bij de volgers. Is er een Boer Zoekt Vrouw-baby op komst?

Al snel nadat de foto op Instagram verscheen, ontstond een stortvloed aan reacties. De meeste volgers waren ervan overtuigd dat het stel in verwachting is. Dit blijkt niet waar te zijn, laat Milou weten aan RTL Boulevard.

Reactie op geruchten

"We hebben er wel om kunnen lachen", zegt ze. "Maar het is niet waar. Mensen trekken natuurlijk wel snel een conclusie." Dat onder de foto meerdere keren wordt gevraagd of Milou zwanger is, valt niet bij iedereen in goede aarde. "Zo’n vraag stel je toch niet?" en "Dit is echt niet oké om te zeggen" zijn enkele verontwaardigde reacties. "Voor ons is het niet pijnlijk”, reageert Milou. “Maar dat zou voor andere mensen wel zo kunnen zijn."

Een gezin stichten

Eerder liet boer Bastiaan nog weten dat hij graag een gezin zou willen stichten met Milou en dat het wat hem betreft niet jaren meer hoeft te duren. Milou bevestigt dat. "Ja, dat is de insteek."

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto zegt meer dan 1000 woorden :). Met dank aan @ngphotography_nl

Een bericht gedeeld door Bastiaan van 't Westeinde (@boer_bastiaan) op

Meer over